Websites

Digitale Zaken ontwikkelt websites in WordPress, het zeer gebruiksvriendelijk open-source content management systeem (CMS) met ongekend veel mogelijkheden. WordPress is een van de meest gebruikte Content Management Systemen. Overal ter wereld zijn ontwikkelaars continue bezig om WordPress beter te maken en uit te breiden met slimme functies. Daarnaast is er een groot arsenaal aan plugins beschikbaar om handige functies aan een website toe te voegen.
Door deze flexibiliteit en uitbreidbaarheid bevat dit Open Source CMS alle functionaliteiten die we nodig hebben om de wensen van onze opdrachtgevers goed te vertalen naar een slimme, goed werkende website.

Tegenwoordig is het zo gebruikelijk geworden om websites op mobiele devices te bekijken, dat wij al onze websites al standaard ‘mobile friendly’ maken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat WordPress niet de goede keuze is om als basis voor een website te gebruiken. Dan kunnen wij een op maat gemaakt product ontwikkelen dat alsnog goed aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers. Dit is geen probleem vanwege de ruime kennis die we in huis hebben over JavaScript, html, CSS, PHP, Bootstrap.

Website portfolio