Referenties


Discovery Divers

Michel Quint:

“Halverwege 2016 heeft Digitale Zaken ons geholpen met een broodnodige update van de website van onze duikschool. Deze moest beter navigeerbaar worden, meer beleving uitstralen en duidelijk overzicht geven van alle cursussen en andere activiteiten die we als duikcentrum aanbieden. En dat is meer dan gelukt! Binnen een mum van tijd zat de nieuwe wordpress site in elkaar. Een site die laat zien wie wij als Discovery Divers Veenendaal zijn en die we eenvoudig zelf kunnen beheren. Ideaal!” 

dz_vls5

Verloningsservice

Eric Timmermans:

“In de tweede helft van 2010 heb ik de IT van mijn bedrijf in handen gegeven van Digitale Zaken. Tot de op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van. Na mindere ervaringen met andere automatiseerders ben ik heel blij Digitale Zaken te hebben leren kennen. Hun grote kracht is voor mij dat ze ontzettend goed bereikbaar zijn, snel reageren in noodsituaties en maatwerk weten te leveren op de soms ongebruikelijke wensen die mijn bedrijf heeft. De explosieve groei die mijn bedrijf de afgelopen jaren heeft gekend is mede door hen mogelijk gemaakt.”

dz_nhv3

Noble House Valuation

Edel Steengracht van Oostcapelle:

“Noble House Valuation is een taxatiebureau voor kunst & antiek. Een verzorgde uitstraling, mooi kleurengebruik en een overzichtelijke presentatie zijn van groot belang om zich te profileren in deze niche markt. Alle kleine en grote details op de website spelen daarbij een rol en luisteren heel nauw. Gelukkig was Digitale Zaken van grote hulp om dit voor elkaar te krijgen en neer te zetten. Zij hebben enerzijds de expertise in huis om de technische constructie te realiseren, zodat alles goed compatible is voor de tablet en smart phone. En anderzijds het gevoel om met de klant mee te denken om een passende lay-out en uitstraling neer te zetten die bij deze dienstverlening past. Zo is het een mooie en overzichtelijke site geworden, onderscheidend in zijn soort binnen mijn branch met zorgvuldig geplaatste foto’s en kleurgebruik. De samenwerking verliep soepel en mijn wensen werden snel opgepikt. Daardoor is het creatieproces in een goede flow verlopen. De site van Noble House Valuation kan nu echt weer een tijd vooruit!”

studio-berkhout-logo-2501

Studio Berkhout

Harald Berkhout:

“Studio Berkhout heeft in ruim twintig jaar een naam opgebouwd als specialist in fotografie van ‘modestills’, het in beeld brengen van broeken, jasjes, T-shirts en andere (vrijetijds)kleding voor onder meer catalogi en webwinkels.

Al in 2009 stond Berkhout voor ogen hoe IT de werkstroom in zijn studio’s kon verbeteren. Hij had op dat moment een goede reden. Er kwam namelijk een megaklus aan en daar had hij dringend ondersteuning bij nodig. Om zijn idee te realiseren werd hij via zijn computerleverancier in contact gebracht met de Ijmuidense solutions provider Digitale Zaken van Marco van Rooij en Herco Lim. Deze creatieve IT’ers vertaalden het idee van Berkhout naar een oplossing en realiseerden in de recordtijd van twee maanden de eerste versie van Jumpsuit. Herco Lim: ‘Dat was het begin van een hele leuke samenwerking. We hebben de kern meteen in FileMaker opgezet zodat Harald er mee aan de slag kon. Daarna hebben we extra features gemaakt, zoals een upload- en downloadfunctie, een webinlog, de controles op elke stap in het proces. Om het idee succesvol te maken, was het nodig van elk product, kledingstuk in dit geval, een unieke code te hebben. Die streepjescode is leidend in het hele werkproces.’

Marco van Rooij: ‘FileMaker is een goede keuze voor een unieke toepassing als Jumpsuit omdat FileMaker heel soepel is als je tijdens het ontwikkelproces nog wat wilt aanpassen aan tabellen. Je kunt dat gewoon doen, zonder dat je hele programma op zijn kop moet. Wat het verder makkelijk maakte, was dat Harald heel precies wist wat hij wilde. Hij had de outline van het programma in feite al helemaal uitgedacht.”

Technisch draait de applicatie op drie FileMaker-servers op drie locaties die verbonden zijn met een hoge snelheidsglasvezelverbinding met laadsnelheden van 100 MB. De database zelf is inmiddels 35 TeraByte groot waarvan elke 24 uur extern een back-up wordt gemaakt.

Smile)

Social Media Interactive Likable Effective

 

Suzanne Wartenbergh:

Toen het tijd werd, echt de hoogste tijd, voor een update van mijn WordPress website, was Herco de eerste aan wie ik dacht. Ik wist wat hij met Digitale Zaken had gedaan voor de sites van Heel Haarlem Holt en van Bevrijdingspop. Daarmee wist ik zeker dat ik bij Digitale Zaken aan het juiste adres zou zijn. En dat klopte! Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe site.

Het bleek toch een uitdaging en hier en daar een gepuzzel, omdat er zo veel content was om over te zetten. Maar dat is helemaal gelukt. Digitale Zaken dacht mee over de structuur van mijn nieuwe site, de vormgeving en allerlei technische aspecten waarvan ik geen kaas gegeten heb. Heerlijk samenwerken was het. En niet alleen met Herco. Ook met Jorien en Marco. En nu staat hij live. Helemaal fijn! Dank jullie wel!